Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Az Intimidea a Norman Group tagja, melyet Mauro Gorgaini alapított 1999-ben, Olaszországban, Castel Goffredo-ban. Mauro Gorgaini akkor már több mint 20 éves gyakorlattal rendelkezett a magas minőségű harisnyagyártásban. Célja a fehérnemű új, varrásmentes koncepción alapuló kultúrájának megteremtése volt. 

A Norman Group európai kiindulópontként pozicionálta magát, széles körű termékkínálatával, nőknek, férfiaknak egyaránt. A felső ruházat: pólók, garbók, trikók, atléták, szoknyák, nadrágoktól kezdve, a magas szintű technikai sportruházaton át az alakformáló fehérneműkig. 

A gyárban évi 14 millió db seamless termék készül. Seamless, azaz varrásmentes, a klasszikus varrások hiányoznak, ezáltal még kényelmesebbé, komfortosabbá téve viselésüket. 

A rugalmas, egymásra épülő gyártási folyamatoknak és a szigorú teszteknek köszönhetően garantáltan jó minőségű és környezetbarát termékek készülnek.

A cég 90 országban forgalmazza termékeit.  Különböző országokban található nagy termelés kapacitással rendelkező leányvállalataival Európa nagy részét lefedi. 

A Norman Group különösen odafigyel az emberi, munkavállalói, környezetvédelmi jogok betartására. A termékek szigorú ellenőrzésen mennek át, nem tartalmaz sem az emberi szervezetre, sem a környezetre káros hatóanyagot. A minőség magas szinten tartása követelmény, ezt külön erre szakosodott csoport végzi. A termékek Oeko tex és Sedex minősítéssel rendelkeznek.

Oeko Tex: minden termék kiváló alapanyagból (fonalból) készül, melyet alapos vizsgálatok, a gyártás szigorú ellenőrzése előz meg. 

Sedex: garantálja a gyártás során az összes folyamat átláthatóságát és megfelelősségét.